Publicerad av in Okategoriserade

2019 års vinnare:

Vectorize Move

Delas ut av Digit1 och HMS Industrial Networks AB

”Allt som kan digitaliseras, kommer att digitaliseras.”
– Razorfish, 1995

Digitalisering är en ny dimension som alla organisationer i någon mån kommer att behöva förhålla sig till framöver. Syftet med priset Årets Nya Digitalföretag är att uppmärksamma en god förebild för citatet ovan, som tagit en digital produkt eller affärsidé till marknaden och skapat både teknisk och kommersiell framgång.

Kriterier för Årets Nya Digitalföretag:

  • Varan/tjänsten har inslag av digital teknik, alternativt så kommuniceras och säljs produkten via digitala kanaler.
  • Innovationshöjd. Företaget ska ha löst ett problem eller tillgodosett ett behov på innovativt sätt genom digitalisering.
  • Företaget ska ha en tillväxtpotential, så som kommersiell gångbarhet och skalbarhet.

HMS är initiativtagare och huvudsponsor till projektet Digit1, en företagsaccelerator för nya företag inom mjukvara, elektronik och just digitalisering. Eftersom priskategorin faller så väl in i Digit1s koncept, så kommer Digit1 och HMS att tillsammans utse och presentera vinnaren av Årets Nya Digitalföretag.

%d bloggare gillar detta: