Är nätverkande viktigt?

Publicerad av in Nyheter

I en tid då diskuteras mycket om framtid och nuläge så vet vi att nätverkande är av högsta vikt. Under det senaste året har diskussionerna kring AI florerat både högt och lågt. Chat GTP och andra verktyg har börjat få fotfäste rejält i den värld vi verkar. Hur påverkar detta vår vardag och våra företag.

När den generativa delen för programstyrda processer som producerar, manipulerar eller syntetiserar data mm blir allt mer viktig kommer frågan om man har råd att vänta, stå utanför eller om man skall hoppa på. Vad genererar det? Vad är vinsterna?

Under veckan arrangerades Hallands Tech Week och flertalet företag från Halland och Halmstad presenterade och diskuterade deras syn på AI. Vi är helt övertygade om att denna diskussion även kommer att ventileras under Näringslivsgalan. Tänk vilken möjlighet mingel och samtal kan ge under denna kväll. Ett supertillfälle att nätverka.

Det kommer också att bli spännande att följa alla pristagare på galan, höra motiveringar och presentationer. Det känns uteslutet att detta ämne inte kommer att nämnas i samband med våra pristagare, innovatörer, företagare, entreprenörer och andra besökare.

Funderar vi över vad begreppet artificiell intelligens innebär och hur det påverkar oss, mig, omvärlden?
Så väl mött fredagen den 27 oktober för mingel, nätverk och fest!

%d bloggare gillar detta: