Årets styrelse

Publicerad av in Nyheter

Per-Olof Pelle Nilsson, Ägare, GN Transport

Halmstads och Sveriges välstånd är beroende av framgångsrika och konkurrenskraftiga företag. Styrelsens roll i företagen har kommit att bli alltmer betydelsefull för att skapa hållbara och växande företag.

Ägaren till företaget som idag tilldelas utmärkelsen får den för att man visat att man genom tidigt tillsättande av extern styrelsekompetens snabbt kunnat skapa och utveckla ett litet lokalt företag till en internationell aktör med stor trovärdighet, och med en snart fyrtioårig tradition, inte bara behållit ledarskapet i sin nisch utan fortsatt växa och utveckla företaget på ett ur alla avseenden hållbart sätt, där man inte bara garanterar snabba, säkra och serviceinriktade transporter med hållbarhet i fokus, utan även för att hela företaget med dess goda ägarstyrning har blivit att utgöra en stor del av det som skapar ett starkare och sundare näringsliv i Halmstad, Sverige och hela vägen ut i Europa. 

Vinnare av utmärkelsen Årets Styrelse 2023 är: Pelle Nilsson och GN Transport.

Utdelare: Niklas Hägerklint Ordförande Styrelseakademien Halland, Anita A’son-Strandahl – Verksamhetsledare, Styrelseakademien Halland & Gunnila Blomberg, ägare Eleiko

Årets styrelse | Näringslivsgalan i Halmstad (halmstadsnaringslivsgala.com)

%d bloggare gillar detta: