Nyheter:

När solen åter spred ljus över Tylösand

Det är sommar och samtalsämnet kretsar ofta kring väder. Dagen började i moll med tunga moln och någon lättare skur från himlen. När sedan partnerträffen närmade sig och gästerna gled in i biblioteket på Hotell Tylösand, ja då sprack himlen upp och solens strålar gnistrade förväntansfullt in över solgården. Borden stod dukade på terrassen med […]

En liten återblick

Förra årets partner-träff bjöd på strålande solsken och en fantastiskt härlig kväll på Hotell Tylösand. Per Gessle, en fåtölj och ett soldränkt Solgården stod för musikunderhållningen. Idag är det två veckor kvar till årets partnershipsträff på samma plats. Den 27 juli är det dags för samma sol, samma plats, men med ny spännande artist. Tills […]

Nu tar vi sats mot en ny gala

Planeringen är i full gång och som ett led i detta förbereds det också för sommarens partnerträff. Det blir en härlig tillställning på Hotell Tylösand den 27 juli.

Årets priser:

Årets ekonomipris

Ekonomipriset uppmuntrar och uppmärksammar framgångsrika företag med god ekonomi som har ett balanserat och långsiktigt perspektiv på såväl verksamhetens som det omgivande samhällets bestånd och flöden av resurser. Företaget ska ha en positiv ekonomisk utveckling samt en stor framtidspotential.

Läs mer

Årets besöksnäringsföretag

Priset delas ut till en aktör som bidragit till nytänkande och innovativ utveckling av besöksnäringen i Halmstad. Vinnaren av årets besöksnäring sprider och delar nya färdigheter och kunskaper för att stärka besöksnäringen och utvecklar målmedvetet en hållbar verksamhet.

Läs mer

Halmstad Global Award

Syftet med priset är att uppmärksamma de lokalt ägda företag som är verksamma internationellt med bibehållen bas i Halmstad – och som därigenom skapar arbeten och ”sätter Halmstad på kartan” .

Läs mer

Årets styrelse

Årets Styrelse i Halmstad kommun syftar till att visa upp goda exempel på hur man kan arbeta aktivt med sitt styrelsearbete för att säkra företagets framtid och skapa hållbar tillväxt.

Läs mer

Årets tillväxtföretag

Syftet med priset är att uppmärksamma ett Halmstadföretag som är framgångsrikt i sin tillväxtresa med hänsyn till ekonomisk, miljömässig och social hållbarhet. Priset delas ut av Almi som länge arbetat nära tillväxtföretag.

Läs mer

Årets miljöpris

Syftet med priset är att främja och uppmärksamma företag som präglas av handlingskraft, engagemang och som bidrar till minskad negativ eller ökad positiv påverkan på miljö och klimat.

Läs mer

Årets acceleratorföretag

Syftet med priset Årets Acceleratorföretag är att lyfta fram exempel på hur man med extern kompetens och entreprenöriell drivkraft kan lyckas långsiktigt med sin tillväxtplan.

Läs mer

Årets innovationspris

Syftet med innovationspriset är att uppmärksamma och stärka innovationsföretag som är sprungna ur utbildning och forskning. Innovationen ska vara en vara eller tjänst.

Läs mer

Årets kompetenspris

Syftet med priset är att stimulera goda exempel på företag som arbetar förtjänstfullt med kompetensutveckling genom långsiktig medveten satsning på personalen. Företaget tillvaratar systematiskt den genomförda kompetensutvecklingen i sin verksamhet och är aktivt externt exempelvis via kontakter med skolor, tar emot praktikanter och exjobbare

Läs mer

Årets nyföretagare

Priset delas ut till nya företagare som kommit igång med sin verksamhet på ett bra sätt och som ännu inte drivit företaget i tre år. Priset delas ut av NyföretagarCentrum Halland.

Läs mer

Årets unga entreprenör

Priset delas ut till UF-alumn med företagarambitioner för att uppmuntra fortsatt entreprenörskap och kreativt tänkande. Priset delas ut av Ung Företagsamhet.

Läs mer

Våra partners:

Bjäre Chips

Eleiko

Entergate

Halmstad Event

Halmstad Gummifabrik

Hotel Tylösand

Länsförsäkringar

Scandinox AB

Shippax
Svenstigs
Säkra
TEK

Tylösound

Villalivet

Fritz Etabl. 1935