Årets besöksnäringsföretag

Publicerad av in Nyheter

Feldts Bröd, Feldts Tivolikiosk och Feldts Glasskiosk – My Feldt

Var inte så himla ängslig. Bara gör!

När andra drar ner så drar hon på. Skrattet är viktigare än någonsin, och att skatta sig lycklig för vad livet ger. Hjärtat är stort och övertygelsen om att en färgglad miljö piggar upp. Men miljö är så mycket mer.

Här finns en omtanke kring allt som kommer från jord till bord, från tanke till produkt. Att vara hållbar är att hålla om själva ursprunget till livet. Gärna nära. Vår vinnare är en passionerad entreprenör som alltid är villig att dela med sig av sina kunskaper och klokskaper. Det handlar om hantverk och tankeverk, glädjekrumelurer och tankebrus.

Hon har en personlighet och närvaro som gått rakt genom TV-rutan och som lockar besökare till Halmstad från hela Sverige, och långt utanför landets gränser, för att smaka på hennes godsaker.

Det är ”min bror och jag” som genomsyrar utvecklingen av företaget. Först var det bara ett, sedan blev det två och nu är det tre. Tillsammans har de satsat sig ur pandemin och hjärtat ska alltid vara med. Kan du dela med dig – bara gör! Kan du lyfta lokala råvaror och producenter – bara kör! Idag, och alla andra dagar gäller hennes klädkod: Leende. Så var snäll, inse att konstigt är coolt och älska bullar!

Oh My God!

%d bloggare gillar detta: