Årets näringslivsgala satsar på stjärnspäckat jubileum

Publicerad av in Nyheter

Så löd rubriken på artikeln i Hallandsposten under lördagen. Det är bara att instämma och vi ser med spänning fram mot kvällen. Thomas Larsson, som är föreningens ordförande beskrev i artikeln att vi vill lägga lite extra stjärnglans över galan det här året. Han säger att 5-årsjubileumet skall firas med en riktigt pampig tillställning.

Som partner och sponsor till galan bjuds man in på ett VIP-mingel innan galan. Kanske blir detta också något extra i år. Vi vet sedan att Daniel Sanjay skall vara konferencier och att Kvart i Åtta spelar. Dessutom kommer ju Halmstads egna Linnea Henriksson och framför några nummer. Thomas avslutar sin intervju med Hallandsposten med att uttrycka att han aldrig slutar att bli förvånad över hur många fina företag som vi har i Halmstad.

Thomas leder arbetet i styrelsen och galan har till hjälp projektledaren Linus Engdahl. Ett gediget arbete görs varje år och varje pusselbit planeras i minsta detalj. Sen är det fest och Linus uttryckte detta under intervjun med “Kvällen är glitter, glamour och fest” och vi som varit där tidigare kan bara hålla med. Kanske blir årets gala något alldeles extra.

%d