ÅrFöretagBildMotivering
2023Prefab Construction – Rickard Eldh


Ledningen har utnyttjat kraften i att använda externa perspektiv och erfarenheter in i det strategiska arbetet. Under företagets Acceleratorprogram så har företagarna visat på mod, nyfikenhet och vilja att utvecklas, samt en betongstark genomförandekraft. Eller för att citat företagarna själva: “Under programmet så har det blivit tydligt vart vi skall och hur vi skall ta oss dit. Så nu kör vi mot nästa nivå. Vi kommer fortsätta vara marknadsledande ett bra tag framöver.
2022Golvvärmebutiken – Martin Röing


Årets Acceleratorföretag tilldelas en entreprenör som har drag under galoscherna, som utnyttjar kraften i att använda extern kompetens för att få perspektiv och erfarenheter in i det strategiska arbetet. Under företagets Acceleratorprogram så har entreprenören fattat viktiga strategiska beslut som har varit avgörande för en hållbar tillväxtresa – utan att ha fått kalla fötter.
2021Almén Cosmetics

Almén Cosmetic Group AB grundandes 2007 i Halmstad och sedan starten har målet alltid varit att hålla högsta kvalitet med naturliga och hållbara produkter.Genom framgångsrika samarbeten med ledande aktörer inom branschen i Sverige har Almén Cosmetic skapat sig en stark position inom kosmetik och hygienprodukter.
I Connects process har bolaget tydligt visat att de har identifierat målbilden, sållat bort sämre business och fått ett nyttigt helhetsperspektiv, eller som Johan Almén själv säger – fått mer energi helt enkelt!

%d