ÅrFöretagBildMotivering
2023365ID – Johan Hagelin


Som Halmstads egen Tom Cruise har årets företagare i Halmstad banbrytande insatser inom identitets- och åtkomsthantering, enastående entreprenörskap och visionära löst sitt eget Mission Impossible. Hans passion och ledarskap har inte bara gjort företaget till en branschledande aktör, utan också bidragit till fler avancerade jobb i Halmstad, samt säkrare affärer för sina kunder över hela världen. Det är med spänning vi väntar på nästa uppdrag för årets företagare i Halmstad, Johan Hagelin och hans företag, 365ID.
2022PS Energi – Magnus och Linda Sjöö


Årets företagare i Halmstad är ett ansvarstagande företag inom en nu mycket aktuell bransch. De har gemensamt lyft företaget till högre höjder med policyn ”Tumma aldrig på kvalitén, kunskapen eller servicen.” De glömmer heller inte att det finns en betydande mjukvara i den personliga servicen.
Hela företaget värnar i sitt dagliga arbete om den lokala förankringen och anknytningen till Södra Sverige. Företaget verkar inom en mycket tuff bransch där de förbereder sig för morgondagens och framtidens utmaningar av förnybara energikällor bl.a. genom att bygga upp ett eget stationsnät samt ett antal vätgasanläggningar i Södra Sverige.
Ledord: Energin nära dig – På dina villkor

%d