ÅrFöretagBildMotivering
2023Nitator – Hampus PeterssonNicklas Sandqvist, Lena Mozelius & Safet Uzeirovic


Årets kompetensföretag 2023 har tydligt visat att fokus på personal, verksamhetsutveckling och engagemang i samhället lönar sig. Att tänka utanför boxen och att våga, ger en företagskultur som andas mod och framåtanda. Kompetens och lärande är centralt hos den värdiga vinnaren Nitator.
2022AB Halmstads Gummifabrik – Christian Kiks
Årets kompetensföretag 2022 har visat hur man kan utvecklas i med- och motgång genom en medveten strategi. Kompetensutveckling via utbildningar, nätverk och utvecklingsprojekt har använts på olika sätt för att bolaget fortsatt ska vara konkurrenskraftigt.
Internt och externt lärande har varit i fokus.
Pristagarna har tillsammans arbetat systematiskt med engagemang och kvalitét för att bli ett välmående företag!
2021Pettersons Miljöåkeri

Årets kompetensföretag 2021 är ett familjeföretag som jobbar målmedvetet med sin personal och deras lärande. De skapar goda förutsättningar för engagemang för att vara en framgångsrik och attraktiv arbetsplats. Tillsammans driver de ett långsiktigt och ansvarstagande arbete i en bransch där hållbarhet är ett nyckelord. De tillämpar ett systematiskt arbete för att lönsamhet, samhällsansvar och miljöhänsyn ska mötas i symbios.
I en enormt stor bransch, har årets vinnare funnit sin nisch och framgångsrikt skapat ett starkt varumärke globalt som bidrar till att sätta Halmstad på kartan.

%d