ÅrFöretagBildMotivering
2023ErgoSafe – Fredrik Johansson & Henrik Sturesson


Priset för årets tillväxtföretag går till ett företag som har gjort en uppskjutande resa. Ett företag som lagt stort fokus på att förvalta innovation och svensk kvalitét. Produktionen finns här i Halmstad och på lång sikt, vill man bli en av Halmstads största arbetsplatser.
I svåra tider väljer man att satsa och hitta nya vägar fram och nu tar man sikte på Europa. Företaget väljer alltid alternativet som är bra för miljön i stället för att välja det som har bäst pris. Företaget kompromissar aldrig på säkerhet, vilket genomsyrar hela verksamheten och stämmer såväl för kund som för personal. 
Genom att skynda långsamt, medvetna val och en brinnande passion för utveckling blir företaget det glasklara valet,  Priset för årets tillväxtföretag går till Ergosafe!
2022Rowico – Jessica och Fredrik Hammargren
Årets Tillväxtföretag är ett välrenommerat Halmstadbolag där nästa led i familjen tagit över rodret för att styra mot nya framgångar. Ett företag som på flera sätt visar på sitt mod att tänka nytt och anpassa sig efter en föränderlig omvärld. Bolaget har haft en stabil tillväxtresa och framför dem ligger än mer ambitiösa tillväxtmål. De satsar på hållbarhet på ett sätt som är äkta, trovärdigt och nära kopplat till verksamheten. De har ett stort fokus på personalen och att vara ett hälsosamt företag på alla plan. Genom hållbara val, skandinaviskt formspråk och välarbetad design inspirerar de kunderna att göra långsiktiga val och inreda även för nästa generation.
2021Isovox

Genom innovation, målmedvetenhet och lyhördhet för sina kunders behov, har årets vinnare skapat eftertraktade produkter till en målgrupp som är medvetna och ställer extremt höga krav.
Vinnaren är ett unikt ungt företag som, utan att höras för mycket, uppvisar en imponerande utveckling, med en tydlig vision om den framtida tillväxten.
Med ett starkt ledarskap, och hållbarhetstänk som genomsyrar både produkterna och företagskulturen har företaget blivit en attraktiv arbetsplats i Halmstad.

%d