ÅrFöretagBildMotivering
2023Sicuro Fashion – Victor Hansson
Årets unga entreprenör tilldelas en mycket driven och ambitiös person. Med mod och tålamod har denna entreprenör gjort sina drömmar till verklighet med tydliga mål och en klar vision.
Med passion för att sträva efter att hitta nya lösningar och tänka utanför boxen, har denna person utvecklat en unik tjänst som är här för att förändra secondhand marknaden.
Årets Unga Entreprenör är en förebild och inspirerar andra unga att våga följa sina drömmar. Vi ser med spänning fram emot att se detta nå nya höjder och är säkra på att din entreprenörskapsresa kommer fortsätta med stil.
Stort grattis till Årets Unga Entreprenör: Victor Hansson
2022BeeFarm – Andreas Åkesson
Årets unga entreprenör är en målmedveten och modig person som inte är rädd att ta sig ann nya utmaningar. Som en sann entreprenör har hen vågat satsa och tro på sig själv redan som UF-företagare. 
Samtidigt som hen varit en ambitions student på Högskolan i Halmstad har personen samtidigt lyckats starta upp ett företag som verkligen gör skillnad för biologiskmångfald och samhället, på riktigt. 
Årets Unga Entreprenör är en stor förebild och inspirerar andra unga att våga följa sina drömmar.
Detta är bara starten på din blomstrande entreprenörskapsresa. 
2021NG Media
Årets unga entreprenör är en modig person. Som en sann entreprenör har hen vågat satsa och tro på sig själv redan under sitt år som UF-företagare då hen sa upp sig från sitt extrajobb för att satsa helhjärtat på sin UF-idé. Från att i starten arbeta med tre företagskunder och att fått lite extra coachning av High5, har tre företag idag blivit hela 40 kunder på endast något år! Att börja smått och drömma stort har visat sig vara en framgångsfaktor. Detta är bara starten på din entreprenörskapsresa.

%d bloggare gillar detta: