ÅrFöretagBildMotivering
2023SPA Halmstad – Elin Holmén


När man tänker på Halmstad, tänker man kanske först på havet, golfbanorna eller kanske solnedgångarna. Men nu finns det en ny pärla i staden som glänser lite extra. Från spraytan till tatueringsborttagning, den här företagaren har verkligen täckt allt och lite till. Med en imponerande bredd av tjänster, kombinerat med en ekonomi som är starkare än en vältränad rygg efter en massage, har detta företag satt en ny standard. Och vem står bakom allt detta? Ingen annan än den strålande Elin Holmén från SPA Halmstad, Årets unga företagare i Halmstad!
2022Två.Noll Filmproduktion – Admir Tahmiscija


Det har uppenbarligen lett till framgång att förmedla att inget uppdrag är för litet eller för stort. Att det inte spelar någon roll om arbetet sker på en hög ranglig stege eller på en fest.
Trots att vi inte är i Hollywood kan det genuina engagemanget få vem som helst att känna sig som på walk of fame. För små som stora förevigas minnen, och kanske är det vår tid Ingmar Bergman som nu står redo som årets unga företagare. Så klart i en uppdaterad version – Två.Noll.

%d