När solen åter spred ljus över Tylösand

Publicerad av in Nyheter

Det är sommar och samtalsämnet kretsar ofta kring väder. Dagen började i moll med tunga moln och någon lättare skur från himlen. När sedan partnerträffen närmade sig och gästerna gled in i biblioteket på Hotell Tylösand, ja då sprack himlen upp och solens strålar gnistrade förväntansfullt in över solgården.

Borden stod dukade på terrassen med kallskuret och ett underbart gott rödvin, väl utvalt till ändamålet. Förväntningarna var höga och med partnerträffens sedvanliga soliga väder så var det upplagt för fest på Solgården. En underbar middag i form av grillat från köket och en uppslupen stämning infann sig. Förväntningarna, som låg i luften hela tiden, införlivades när Ola Salo och The Ark äntrade scenen och levererade en sprakande konsert i färger, tempo och låtar som de flesta kunde sjunga med till.

THE ARK

En fantastisk kväll avslutades uppe på terrassen och några begav sig sedan ner till Leffes för lite party i välregisserad DJ-anda. Tack alla som bidrog till denna underbara kväll, det finns ingen arena som solgården en sommarkväll.

Näringslivsgalans partnerträff 2022

%d bloggare gillar detta: