Årets besöksnäringsföretag

Publicerad av in Nyheter

Lina Siljegård VD, Martin Siljegård, Grundare, Halmstad Golfarena

2011 öppnade en unik multianläggning i Halmstad som har fått både nationell och internationell uppmärksamhet. Den attraherar en bred målgrupp trots sin tydliga nisch. På området finns gym, bistro, möteslokaler, café, hälsocenter och olika boenden.

Denna mötesplats främjar en hälsosam livsstil där hållbarhet är en hjärtesak. Den ekonomiska hållbarheten synliggörs genom samarbete med lokala företag. Den ekologiska hållbarheten speglas i deras solcellspark, effektiv resursanvändning, vattenhantering och energieffektiva byggnader.

Anläggningen har över 2000 medlemmar. Läger- och konferensverksamheten är stor. Deras säsong sträcker sig över hela året och sysselsätter 15 personer på heltid. Under sommaren mer än fördubblas antalet medarbetare.

4 miljoner bollar slås ut från rangen under ett år. Det gör anläggningen till en av Sveriges största ranger. Genom samarbeten med Riksidrottsuniversitetet Högskolan i Halmstad och olika sportorganisationer, har de skapat en anläggning där både elitgolfare och motionärer trivs, sida vid sida.

Halmstad Golfarena är ett lysande exempel på ett framgångsrikt besöksnäringsföretag.

Golf, gym och hotell – Halmstad Golfarena – Tylösand/Ringenäs (golfarenan.se)

Utdelare: Jonas Karlén, VD Hotel Tylösand, Karolina Davidsson, VD, Destination Halmstad

Årets besöksnäringsföretag | Näringslivsgalan i Halmstad (halmstadsnaringslivsgala.com)

%d bloggare gillar detta: