Stort tack för årets Näringslivsgala

Publicerad av in Nyheter

Det finns många personer som gör ett stort arbete för att detta evenemang skall kunna genomföras. Till att börja med har vi alla partners och sponsorer som ger förutsättningar för galan och med alla jurys som utser vinnarna i olika kategorier, så är det ett omfattande och gediget arbete.

För att möjliggöra galan finns det en rad personer som behöver ett litet exta omnämnande. Till att börja med har vi Thomas som med sitt engagemang och enorma vilja att det här skall bli bra för alla. tack Thomas!

Sen, vad vore en gala utan Hotel Tylösand med de finfina förutsättningar detta ger. Vi tackar hotellet och all personal för trevligt bemötande och fantastisk service och ett speciellt tack riktas till Jonas som syr ihop det.

Vi har också en hel del gediget arbete i styrelsen, där Kerstin, Monica och Kristina är oerhört drivande. Även ett stort tack riktas till Gudrun som med sin kompetens verkligen håller koll.

Galan hade inte blivit vad den alltid blir utan att några håller i taktpinnen. Linus som projektledare gör ett fantastisk jobb och en stor insats och Rebecca med sit driv får alla att le och må bra under kvällen. Ett riktigt stort tack till er.

Vi vet ju att galan precis är avklarad för året 2022 med en sprakande fest. Inom kort kommer säkerligen datum för nästa års gala att levereras så håll utkik här på hemsidan eller i Social medier.


Få information direkt via din E-post

%d bloggare gillar detta: